HASTA HAKLARI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencilerine yönelik olarak 29 Mart 2022 tarihinde moderatörlüğünü Öznur KIRMIZI AY’ın yaptığı ve Bartın Sağlık Müdürlüğü avukatlarından Avukat Serkan YABAN’ın konuşmacı olarak katıldığı Hasta Hakları konulu seminerimiz Telekonferans yöntemi gerçekleştirilmiştir. Konu kapsamında Hasta Hakları, Hasta Sorumlulukları ve Hasta Hakları İhlali Durumunda Sağlık Personeli Çalışanlarının Çalışanların Karşılaşabileceği Hukuksal, Cezai ve İdari sorumluklardan bahsedilmiştir. Program sonunda katılımcımıza Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

• Hastane Bilgi Sistemleri, Hasta Kabul ve Doktor Modülü Kullanımı Eğitimi Gerçekleştirildi.