Mesleki Uygulama Dersleri Oryantasyon Etkinliği

Mesleki Uygulama-I ve Mesleki Uygulama-II dersleri kapsamında programımız öğrencilerine yönelik, Bartın Devlet Hastanesi çalışanları tarafından hastane uygulaması ile ilgili oryantasyon eğitimi verildi. Eğitim etkinliğinin ilk olarak Bartın Devlet Hastanesi ve birimlerle ilgili genel bilgiler, ikinci olarak El hijyeni ve Hastane Enfonksiyonları ile ilgili bilgiler verildi ve son olarak ta soru-cevap bölümü ile etkinlik sona erdi.

Programımız Öğretim Elemanları olarak, bu etkinlikte aydınlatıcı ve yol gösterici bilgiler verdikleri için Bartın Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederiz.