MEZUN BULUŞMASI

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Kariyer Merkezi etkinlikleri kapsamında mezunlarımızın kariyer gelişimlerini takip edebilmek amacıyla, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programımızın mezun öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının katılımı ile 12 Aralık 2023 Salı günü Saat 19.00'da Zoom Meeting uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak 'Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Mezun Buluşması' etkinliği düzenlenmiştir.

Mezunların istihdam durumlarının öneminden, dış paydaşımız olan öğrencilerimizin geri bildirimlerinin bizim ölçümlerimiz için çok kıymetli olduğundan ve mezunlarla iletişim sürecinin öneminden bahsedilmiştir. Öğrencilerimizle yapılan sohbetin ardından programımız son bulmuştur.

• MEZUN BULUŞMASI

• Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programında "Sağlıkta Kariyer Yolculuğu" Konulu Seminer Gerçekleştirildi.

• BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor

• Yüksekokulumuz mezunlarının KPSS-2022/11 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımındaki Başarısı

• “Özel Hastanelerde Tıbbi Sekreterlik Hizmetleri” konulu konferans gerçekleştirildi.

• Programımızdan 2022-2023 Akademik Yılı Yeni Kayıt Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Etkinliği

• BARÜ’de binlerce öğrenci mezun olmanın gururunu yaşadı

• Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi.

• HASTA HAKLARI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

• Hastane Bilgi Sistemleri, Hasta Kabul ve Doktor Modülü Kullanımı Eğitimi Gerçekleştirildi.