“Sağlık Kayıtlarının Önemi” Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi.

14.04.2021 tarihinde  15.00 da Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğretim elemanı      Öğr. Gör. Funda YILDIRIM moderatörlüğünde gerçekleştirilen  Dr.Öğr. Üyesi Ali YILMAZ’ın konuşmacı olarak katıldığı “Sağlık Kayıtlarının Önemi” konulu etkinlik zoom üzerinden gerçekleştirildi.

Etkinliğe Tıbbi Dokümantasyon ve sekreterlik programı öğrencileri ve yüksekokulmuz öğretim elemanları tarafından katılım sağlandı.

Etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Ali YILMAZ sağlık verilerinin eksiksiz bir şekilde kayıt edilmesinin gereklilikleri ve sağlamış olduğu kazanımlar üzerine yoğunlaştı. Etkinlik sonunda katılımcıların soruları cevaplanırken, Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr.Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN tarafından moderatör Öğr.Gör. Funda YILDIRIM ve konuşmacı Dr.Öğr. Üyesi Ali YILMAZ’a Teşekkür belgeleri takdim edildi.

EĞİTİM VİDEOSU