Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 5. Mezunlarını Verdi.

2014-2015 akademik yılında öğrenci alımına başlayan ve ilk mezunlarınını 2016 yılında veren programımız 24 Eylül 2020 perşembe günü gerçekleştirilen törenle 5. mezunlarını verdi. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah arkadaşlarının manevi huzurlarında gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hace YALNIZ DİLCEN'in mezun öğrencilerimize olan konuşması ve program koordinatörü Öğr. Gör. Gökhan KUTLUANA'nın konuşması ile devam etti.

Programımızda dereceye giren öğrencilerin takdimi ve konuşmalarının ardından, program öğretim elemanları Öğr. Görevlileri Öznur KIRMIZI AY ve Birgül ALTUĞ'un konuşmaları ile devam tören ,Yüksekokul ve Program birincimiz Duygu KAN'ın "Tıbbi Sekreterlik Andıénı okuması ile törenimiz son buldu.

Mezunlarımıza bundan sonraki yaşantıalrında başarılar ve mutluluklardileriz.